Vstup na vlastní nebezpečí.

S robotem na pokoji III: Návrat Emila

Dnešní název je trochu zavádějící, neboť Emil odešel, ale původní trilogie byla zachována a i s návratem Jedi odešly Star Wars. No, vlastně se pak vrátily, dokonce i v čase. Takže vlastně není vyloučeno, že se vrátí i Emil. Možná dokonce Emilovi rodiče, předtím než se z Emila stal robot. I když Emil byl poněkud roztomilejší, než Darth Vader.

Tak mě napadá, že v tom případě bych musel přejmenovat stávající články s Emilem a vymyslet podtitul prvního Emilova článku. No, já se divím, že v tom Lucas nemá bordel. Vlastně asi má.

Dnes byla soutěž v sumo a rovnou můžu říct, že pro náš tým dopadla tragicky. Hlavní zásluhu na tom měla špatně odhadnutá strategie, která sice byla rychle změněna, Emil přestavěn, ale v té rychlosti nebyl dostatečně odzkoušen a až na bojišti se projevila závažná konstrukční chyba, která zapříčinila náš pád. Tedy Emilův pád z hracího pole. Roboti totiž bojovaly na vyvýšené plošince a ten který byl vytlačen, ten prohrál. Bylo to kruté a surové, součástky lítaly a tak. Nebylo to, že bychom robota ovládali nějakým ovladačem, bylo to tak, že jsme robota naprogramovali, aby bojoval sám.
Sice jsme nevyhráli, ale na Céčko (to je dvojka) náš výsledek stačil. A Céčko je dobrá známka.
Konkrétní vada Emila byla, že se mu zadřelo jedno ozubené kolečko pohánějící ostatní kolečka, takže nebyl moc schopen řízeného pohybu. A to, jak sami uznáte, se potom bojuje špatně. Obzvláště, když robot protivníka vidí, ale nemůže k němu dojet a nebo když ho protivník strká ven, ale Emil nemůže uhnout. Tragické. Chtěl jsem původně do finále, ale co? Každý den není posvícení a aspoň to je z krku a můžu se soustředit na jiné předměty. Teda, jen co najdeme ty dvě součástky, které se zašily neznámo kam.

A co jinak? Jak se vede?
Tak za prvé - zdá se, že jsme definitivně našli spolehlivého člověka, co by nám v kapele hrál na klávesy, což je super.
Za druhé nám v Říčanech ruší jediný hudební klub, takže se koncert ruší, což není super.
Za třetí, chystám si pořídit nový hrací aparát a s kapelou máme v plánu udělat demo a následně začít s propagací a sehnat nový koncerty.
Za čtvrté - s příchodem kláves můžeme začít zkoušet nový písničky, který se bez nich hrát nedaly a už po první zkoušce s klávesama je ta hudba o 100% lepší. Ve středu bude další zkouška a jsem na ni velmi zvědav.
Za páté - bubeník se naučil ty šílenosti, co jsem mu do jedný písničky vymyslel. Šikovnej kluk.
Za šesté mi zpěvák předělal jednu písničku, ale jsem rád, že se zapojil a jen neremcá, že se mu to blbě zpívá. Tak ještě aby upravil jeden refrén a přestal remcat nad jinou písničkou, že neví, co tam zpívat, když jsem mu vymyslel melodii i text.

Všichni mluví o tématu sníh. Ale já nejsem jako všichni, tak si něco povíme o tématu sňých.
Sňých je zvláštní látka, kterou nenajdete jen tak někde. Abych pravdu řekl, najdete ji nikde. A proto se dost blbě hledá. Ona se totiž nehledá, ona se hlodá. Má chuť asi jako meruňka, přesněji jako meduňka. Má zelenou barvu, podobně jako sluníčko. A má taky dosti charakteristickou vůni - smrdí. Kdybyste počítali jeho ostny, napočítáte asi tak 15 dikobrazů, slovy dvacet ježků. Ježkovy voči, taky se točí. V moči. Roztoči, ti to roztočí! Zábava bude veliká, každý absinth polyká.
Dobrou chuť a příjemné zvracení

A jinak všem přeji hezký advent. Já už mám připravenej adventní kalendář - s medvídkem Pú, heč :-).

Zobrazeno 727×

Komentáře

fudlinka

To nevadí, že nemáš pruhy, uvnitř si tygr pořád. :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio