Vstup na vlastní nebezpečí.

Pařbááá

Dvě narozeninové oslavy v jednom týdnu? Já jsem se nějak rozjel! Ale zase na druhou stranu - po období dešťů přichází období sucha.

Úterý byl docela vtipnej den. Sice mám školu od rána do večera, ale na jedno cviko jsme měli takovýho vtipnýho učitele. Ono to tak nevyzní, ale jeho výroky, že "tato aplikace je for dummies" apod. byly prostě osvěžující. A na večerním cviku zase kdo byl u tabule a vyřešil úlohu, dostal za odměnu gumovýho medvídka.

Po škole (tzn. v nějakejch 20 až 21:00) jsem se byl podívat na jednu divadelní hru ochotníků z VŠE. Divadlo bylo celkem pěkné, jen publikum bylo takové vlažné. Inu, každý den není posvícení.

Když jsem šel po kolejní chodbě, že půjdu do pokoje a spát, tak jsem v kuchyňce (která je v každém patře) natrefil na pár známých a ať se přidám k narozeninové oslavě. Už dlouho jsem si nevyrazil, tak jsem si řek, že když se vyjímečně nemusím učit jak blbej, tak se na chvíli stavím. Tak jsme tak povídali, hráli různé hry (já jsem například s jednou kamarádkou hrál takovou tu hru, ja se zpívá písnička a různě se tleská, taková dětská zábava - moc mě to bavilo) a tak vůbec. Naštěstí se zábava brzy přesunula do takového sklepního prostoru, kde se může rámusit a házet nafukovacíma balónkama (a jak se později ukázalo, tak i židlema, lavicí a kovovým odpadkovým košem, ale v tuhle chvíli už jsem se začal docela bát). A tak se tančilo, zpívalo, kecalo a vůbec. Ve dvě ráno jsem už toho měl vcelku dost, tak dal všem páčko a šel spinkat :-).

Ve středu se sice nepařilo, ale měl jsem detektivní tisk materiálů na angličtinu...

Ve čtvrtek volejbal a několikahodinový brainstroming na téma bakalářská práce (s těma doktorama je taková potíž).

V pátek? Bláznů svátek! A proto asi byla další narozeninová oslava. Oslavenkyní byla tentokrát naše (ne)známá Eleeshebat. To víte, to jsou ještě pozůstatky z dob, kdy sem někdo chodil a dokonce to i někdo četl :-).
Možná to teď tak nevypadá, ale já fakt nejsem žádnej party typ. Možná proto jsem si to užíval o to více. Začínalo se v podniku U Kotvy (nebo tak nějak se to jmenovalo). Povídalo se (co si teď tak v rychlosti vybavuju, tak jsem se účastnil témat jako Finsko, Švédsko (a cestování obecně), erasmus, soptění té Islandské sopky (myslím, že se jmenovala nějak jako ertzuiopkjhgfdsxxdfhbjnhgfxds), nekonečný vesmír, věčnost z hlediska fyzikálního a filozofického, co je to kybernetika?, jak to chodí na FELu (byli jsem tam dva), v NTK, nová budova ČVUT, čí maminka vyzrazuje jak dopadne Star Wars, Monty Pythons versus Black Books... no a tak podobně) a pilo se a jedlo se a lidé přicházeli a někdy i odcházeli a tak vůbec. Kolem desáté hodiny jsme museli prostory opustit (chovali jsme se celkem slušně, ale prostě měli zavíračku) a stádo se přesunulo do Maratónu. Konverzační témata: technici a lékaři, letoun B52 (asi uhodnete, jak se diskuze stočila k tomuto konkrétnímu typu letadla. Nutno podotknout, že nápoj tam uměli namíchat dobře a ani ho nešidili), kvality nakládaných hermelínů v pražských podnicích, jak je možné, že všichni bydlíme tak blízko u sebe... No, zajímavá část večera byla, když nastalo představování nové přítelkyně svým dvěma starším sestrám. Kolektivní hodnocení a tak... :-)

Už píšu strašně dlouho a vlastně to není ani moc zajímavý, každopádně náš večer skončil v pěti lidech v gay klubu a debatami typu železná podprsenka Xeny versus obrazy v knize od Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti). Mimochodem, poprvé co jsem jel po praze taxíkem a vůbec poprvé, co jsem za jeden den (noc... ráno... ?? prostě něco) jel taxíkem dvakrát. A taky jsem byl i trochu opilý. To zas bylo poprvé od loňské oslavy narozenin téže osoby.

Spát jsem šel asi v pět ráno. Legrační bylo, když mi asi o půl dvanácté (dopoledne) přišla smska od mamky, co mám k obědu. Tou dobou jsem nevěřícně mžoural na svět a uvažoval, jestli má cenu otevírat i druhé oko. Co je ale zvláštní, že se cejtím celkem v pohodě a po vyčištění zubů dokonce i zmizel pocit, že mi v puse něco umřelo.

A tak to je můj příběh o tom, jak nejsem slušňák :-).

Mimochodem, přijďte na náš první pražskej koncert 13. března ;-).

Zobrazeno 2595×

Komentáře

Zobrazit 9 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio