Vstup na vlastní nebezpečí.

Plány splněné i budoucí

Únor bílý, pole sílí.

V pátek mi oficiálně skončilo zkouškové. Řeknu vám, letos to bylo na mrtvici, ani se mi o tom teď nechce rozepisovat. Důležité je, že jsem to nakonec celkem zvládnul. Myslím, že musela zapůsobit nějaká vyšší síla, protože tohle chtělo minimálně zázrak ;-).

Tento víkend jsme měli v Pardubicích takovej sraz za účelem řešení jídla na LARPu. Tzn. že jsme zkoušeli jídla podle středověkých receptů a světe div se - ono to bylo i dobré. White (jeden z organizátorů) prohlásil, že tohle se chudině rozhodně vařit nemůže :-). Taková zdánlivě obyčejná věc, jako je jídlo může mnohé změnit. V našem případě třeba celou atmosféru hry. V případě člověka, co si vůbec neuvědomuje, že dřív nebyly obchody, kam si člověk mohl zajít koupit snídani/oběd/večeři (a mnohde nejsou ani dnes), to může být šok.

Proč existuje tolik pranostik o počasí? No, protože lidi byli bytostně závislí na tom, jestli bude nebo nebude pršet, jaká bude zima a byla to běžná realita téměř každého člověka. Já si to skoro ani neumím představit - to, že když se neurodilo, tak prostě jídlo nebylo. A tak bychom neměli s jídlem šeredit a já si dám müsli s mlíkem :-).

Rád bych se 5. března účastnil v brně Severní bitvy ve vojsku vévody Ulricha a dal barbarským hordám co proto :-).

Zítra mi začíná nový semestr, jsem zvědav, co mi přinese. Ještě ani nezačal a mám pocit, že nestíhám. Hezky to začíná :-).

Přátelé, mějte se hezky a netrapte čičinky.

//www.youtube.com/embed/WaGhpo9i-eU (klip z loňské Severní bitvy)

Zobrazeno 903×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio