Vstup na vlastní nebezpečí.

2011 (to není číslo příspěvku)

Povinnosti mi zabránily přivítat všechy mé blogočtenáře v novém roce 2011. Takže to udělám teď: Nazdárek, lidi :-).

Dneska se mi ve sprše stala taková věc. Neprozřetelně jsem vlezl do sprchovéhon koutu ještě v době, kdy nebyla odteklá ledová voda. Nemám nic proti studené sprše, ale za a mi není nejlíp a za b - ledová je studenější, než přijatelná studená. Každopádně, jak jsem tam vlez a začala cákat studená, tak jsem se přitisknul ke stěně, zatímco na druhou stěnu cákala voda (a kapičky mi dopadaly na kůži a nebylo to zrovna nejpříjemnější), dokud se z ledu nestalo aspoň studeno. No, ještě že mě při tom nikdo neviděl. Musel by se smát. Teda, ještě tu byl ten fakt, že jsem byl nahý, ale to mi ani tak nevadilo. Já se nemám za co stydět :-).

Nicméně pokročme dál a nechme tuto příhodu již na pokoji.

Minulý týden jsem se byl podívat v klubu K4, který je v Celetné v jedné z budov UK. Byl jsem tam zařizovat koncert. Docela zajímavej podnik. S kamarádem jsme si dali nějaký víno, chvíli jsme jen tak kecali a potom kámoš vytáhnul z nějaké skříně, co tam měli, šachy a tak jsme si dali jednu partii. Docela sranda. Čím více proteklo vína, tím byla hra vtipnější :-).

Ale možná by to chtělo nějaké to předsevzetí do dalšího roku, co? No, tak to já jsem nikdy nedělal. Takže co dál?

Jak jste se měli vy všichni? Povídejte, přehánějte! Dal si někdo nějaké předsevzetí?

 

(EDIT: po uveřejnění příspěvku mě napadlo, že s novým rokem bych mohl zavést, že na konci každého příspěvku bych krátce informoval o něčem, co mi připadá zajímavé a nebo bych na to moh udělat celou novou rubriku, kam bych krátce psal - třeba o nějaký skupině, obrázku, zprávě nebo něčem, co mi zrovna připadá nějak zajímavý a nebo natolik blbý, že bych se s tím chtěl podělit s ostatními. Taková alternativa k loňskému úletu "Nic než pravda")

Zobrazeno 1053×

Komentáře

fudlinka

Musím říct, že po dnešním trošku unaveném ránu, mě představa tebe přitisknutého ve sprše skrývajíc se před ledovou vodou ještě k tomu nahého docela pobavila.:) Ještě jsi měl mávat tlapičkama a křičet ááááá :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio