Vstup na vlastní nebezpečí.

Duben, ještě tam budem

Vzpomínám si, jak jsem si kdysi dal podmínku, že budu psát maximálně jeden příspěvek za dva dny, abych to tu nezaspamoval úplně. Teď když pojmenovávám příspěvky podle toho, ve kterém měsíci byly napsány, se toho jeví tak trochu legračně :-).

Ale ono to má svoje důvody. Tak například za měsíc už musím mít odevzdanou bakalářku a přihlášku ke státnicím. A dneska do půlnoci závěrečnou pzrávu z jedný semestrálky a to jdu na ples, takže bych to měl mít tak do pěti, ale jelikož mi pořád nefunguje ten program, ke kterýmu ta zpráva má bejt, tak jsem zvědav, jak to všechno stihnu. A proč teda píšu sem, místo abych to dělal? Oddechová pauza. Už jsem se s tím mořil dost dlouho a už mě bolí hlava, tak jí musím dát chvíli na střídačce.

Co se plesu týče, tak tu je ještě jedna sranda - mám na kotníku ortézu, protože sportem ku zdraví, že áno :-). Docela by mě zajímalo, jak to udělám, ale já na něco přijdu. Každopádně jsem připraven, že celý zítřejší den budu zkuhrat, jak mě bolí nožička :-).

Zítra odjíždím na jednu bitvu, ale vzhledem k zdravotnímu stavu si místo meče beru foťák. A v neděli máme s kapelou akustickej koncert. No, spíš než koncert to je takový přicmrndávání, protože děláme takovou kulturní vložku (bubeník - který se tradičně hraní akustických koncertů neúčastní, max. jako fotograf - tomu říká kulturní tampón) na vernisáži v Říčanech u Prahy a jinak 13. května hrajeme v Praze (u Říčan) normální koncert, tak kdo budete poblíž, přijďte se mrknout ;-).

Demo kapely se pomalu ale jistě dokončuje. Basák, kterej ty dvě (nakonec jenom dvě) písničky mixuje, na to nemá moc čas, tak se to vleče tak, že i šneci mizí za obzorem. Tento týden by snad měla bejt první písnička hotová. Co se videoklipu týče - tak nejdřív uděláme písničku a teprve potom k ní budeme něco točit, takže klip je zatím v nedohlednu.

Co bych tak ještě řekl... Ono kromě školy se toho teď moc neděje, takže trochu opruz.

Tak veselé Velikonoce všem :-)

Zobrazeno 1038×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio