Vstup na vlastní nebezpečí.

Březnový

Tak jsem si říkal, že když ty blogy už stejně nikdo nečte, tak už sem psát ani nebudu, ale pak jsem si řek, že by byla škoda přetrhnout řetězec a aspoň jeden březnovej napsat, už jen proto, že březen byl měsícem více než nabytým.

Tak například první březnový víkend jsem byl navštívit Brno. Jednou jsem tam byl na Invexu, ale to jsem toho moc neviděl. Tentokráte jsem si ho mohl prohlídnout trochu víc. Závěr? Je to to samý co Praha, jen tam není metro a tolik památek :-). Jinak cílem výpravy byla jeden brněnský les, kde se pořádala Severní bitva. A tak jsem v řadách Říšských vojsk potíral vzpouru barbarů ze severu  :-). A taky se mi nestává každej víkend, abych jezdil z Prahy domů, z domu do Brna, z Brna domů a z domu do Prahy. Takové výletní to bylo. Doma jsem se musel zastavit kvůli babičkám, které mi chtěli přát k narozeninám :-).

Taky jsme měli první koncert s naší kapelou, bylo to v neděli 13. v klubu K4 a byla to dost sranda, i když klub není stavěn na akce rockovějšího charakteru. Jinak co se kapely týče, tak v sobotu máme akustický koncert v jedné čajovně na oslavu jejího prvního výročí. Jsem zvědav, jak budeme znít akusticky. Minulou neděli jsme se sešli se zpěvákem a zkoušeli nějaké akustické aranže (v parku na kavčích horách, kdybych s sebou vzal nějakej klobouk, tak jsme si mohli i přivydělat) a v pátek máme akustickou zkoušku kapely. A jinak jsme ve studiu a chystáme nějaké nahrávky a videoklip ;-).

Taky jsem podal přihlášku na magisterskou etapu na studijní program Biomedicínské inženýrství a informatika a jako první obor jsem zaškrtl Biomedicínské inženýrství a jako druhý Biomedicínská informatika.

A vlastně když se tak rozvzpomínám, co se všechno v tom březnu událo, tak by to dalo ještě na pár článků. Ale proč jsem hlavně napsal tenhle příspěvěk - mrkněte na www.arspoetica.cz. Je tam už plakát a přihláška a kdesi cosi atd., přijeďte, je to moc pěkná akce a tak vůbec.

Tak to by bylo. Ani se nedivím, že to už nikdo nečte, dřív to nebylo tak suchý. No nic, co se dá dělat? Vždycky může bejt hůř. Tak čau děcka a buďte blond!

Zobrazeno 938×

Komentáře

MartyR

Co hrajete s tou vaší kapelou za styl.Nějaká ochutnávka by nebyla? ;-)

Patrik Krupička (SirPesZ)

Jsou, ale v blbý kvalitě, teď nahráváme v lepší, snad to bude brzy, takže pak dám ochutnat.
Styl? No, my říkáme pop-core, ale to je tak trochu ze srandy. Jeden kamarád říkal, že to je takovej rock hard... já nevim, až to bude, můžeš zhodnotit sám :-).

fudlinka

To mi připomíná, že jsem dneska viděla ve škole Martyho z Falcaru, netušila jsem, že je taky na tomhle ústavu :)

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio