Vstup na vlastní nebezpečí.

Potvrzení o nešpekounství

V pondělí jsem dopsal minulý příspěvek na Signály a začal jsem dělat prezentaci na psychologii. Jak tak kradu na googlu obrázky, najednou někdo buší na dveře. Už předtím byl na chodbě nějaký rozruch, tak si říkám, jestli mám vůbec vstávat jít se podívat, kdo co chce.

Když jsem dveře otevřel, vrhly se na mě dvě čertice a pomalovaly mě uhlím. Anděl byl zrovna na protějším pokoji a Mikuláš zrovna hrozil berlou komusi opodál. A čertice spustily, ať povím nějakou básničku. Já byl v tý chvíli tak překvapenej, že jsem měl v hlavě naprosto prázdno. Ohromný nápis "básničky došly", čertice nezaváhaly a že prej jim bude stačit nějakej vzoreček. Tak jsem řekl, co jsem řekl a teď na chvíli zase zůstali chvíli s otevřenou pusou ony. Nakonec vše dopadlo dobře a já dostal od anděla perníček :-).

Co se psychologie týče, tak by mě docela zajímaly výsledky. Nevím totiž, jestli mám v pondělí jít a nebo nejít na test, což se odvíjí od aktuálního počtu dosažených bodů, což je přesně to, co právě nevím.

Ve středu jsme na biomedině dostali úlohu na hodnocení tělesného složení. Jak je v tomto předmětu ale dobrým zvykem, není to tak, že by nám napařili data a teď si s tím dělejte co chcete a je nám fuk, že nemáte ani páru, co děláte. Dostali jsme data, nastínili nám postup řešení a vydali jsme se do laborky. Tam je takový veselý přístroj, který se vám zeptá na datum narození, pohlaví a výšku. Potom si na něj stoupnete, on vás zváží a potom vezmete do ruky takový dvě držátka, co jsou u toho přístroje a přístroj začne počítat. A když dopočítá, vytiskne vám Áčtyřku toho, co naměřil. A to byste se nestačili divit. Spočítá vám obsah tuku, svalů, vody atd. v těle, v jaké části těla máte nadbytek, kde nedostatek, jak máte vybalancované tělo atd.

S tímhle papírem jsme si potom užili spoustu srandy při vzájemném porovnávání a však to znáte. Nejlepší bylo, když jsme potom bylli na další hodině, kde byl spolužák, kterej s oblibou všem říká špekoune (a je jedno, že vypadáte jako reklama na koncentrák; je to něco jako když Hnusák říká všem negře... Mimochodem, zamysleli jste se někdy nad tím, jak veselé je jméno Schartzenegger?). A když opět přišlo na tohle jeho číslo a spolužákovi řekl ty špekoune, tak jsem mu řek, že Tomáš není špekoun a má na to i papír. Tak řek, že jsem špekoun já, tak jsem ho musel zase zklamat svým papírem. A tak řekl, že to není fér.

No, to je celý. Co jste čekali?

Zobrazeno 749×

Komentáře

fudlinka

To by se mi taky líbilo zjistit, ale takovýhle podobný přístroje bývají v lékárnách :)

Patrik Krupička (SirPesZ)

Ale na to bacha, ty levnější jsou totiž dost k prdu.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio